Bojan Miličević, marketing manager Le Méridien Lav hotel Split

Bojan Miličević, marketing manager u Le Méridien Lav hotelu u Splitu, neumorno radi na postavljanju novih standarda u hotelijerstvu. Svojom strastvenom posvećenošću poslu i nevjerojatnim kreativnim vizijama, Miličević je postao ključna figura u podizanju svijesti o Le Méridien Lavu  i gradnji njegovog ugleda kao luksuznog resorta.

Svoj put u hotelijerstvu započeo je prije više od deset godina, a od tada je demonstrirao izuzetnu sposobnost vođenja marketinških kampanja koje su ostavile trajni utjecaj na goste.

Jedan od ključnih trenutaka u karijeri Bojana Miličevića bio je nedavno priznanje koje je dobio od Marriott grupacije, vodećeg svjetskog hotelskog lanca. Ovo priznanje nije samo potvrda Miličevićeve izvanredne stručnosti, već i dokaz da se Le Méridien Lav izdvaja iz mase svojim inovativnim marketinškim pristupom.

Nagrade i priznanja poput onih koje je dobio od Marriott grupacije samo su potvrda Bojanove izvanredne karijere i utjecaja koji ima na industriju hotelijerstva. Svojim neumornim radom i inspirativnim pristupom, nastavlja redefinirati standarde u hotelijerstvu i pri tome ostavlja neizbrisiv pečat na industriju koju toliko voli.

U podcastu smo pričali o njegovim počecima, izazovima s kojima se susreće kao marketing manager, o ulozi tehnologije u hotelijerstvu, društvenim mrežama, online recenzijama, i drugim zanimljivim temama.