Antea Kaštelan, Sales Manager, AC Hotel by Marriott Split

Antea Kaštelan, Sales Manager u AC Hotelu by Marriott Split, ističe se kao iznimna figura u svijetu prodaje i marketinga u hotelijerstvu. Njena stručnost, predanost i nepresušna energija čine je ključnim čimbenikom u uspjehu AC Hotela Split, koji se ističe kao jedno od vodećih odredišta za poslovne putnike i turiste u regiji.

Iako Antea nije započela svoju karijeru u hotelijerstvu, kada se pridružila AC Hotelu Split njeni doprinosi nisu samo evidentni, već su i neprocjenjivi. Njen izvanredan talent u uspostavljanju i održavanju poslovnih odnosa, kao i u stvaranju prodajnih strategija koje ostvaruju rezultate, donio je hotelu nevjerojatne poslovne prilike i rast. Njena sposobnost da prepozna potrebe klijenata i pruži im personalizirana rješenja, kao i njena izvanredna komunikacijska vještina, ključni su faktori koji su doprinijeli ovom impresivnom uspjehu.

Antea je također poznata po svom aktivnom sudjelovanju u lokalnoj zajednici i podršci različitim dobrotvornim akcijama i inicijativama. Njena posvećenost stvaranju pozitivnog društvenog utjecaja odražava se i na rad AC Hotela Split, koji se ističe kao društveno odgovorna tvrtka.

Njen uspjeh kao Sales Managera u AC Hotelu by Marriott Split samo je potvrda Anteine izvanredne sposobnosti i stručnosti u prodaji i marketingu. Njena neumorna predanost, strast i entuzijazam čine je pokretačem promjena i inspiracijom za sve koji je okružuju.