Digitalni hotel

Dobrodošli u “Digitalni Hotel”, vaš novi domaćin u svijetu hotelijerstva, gdje se susreću tradicija i inovacija, gostoprimstvo i tehnologija. Ovdje ćemo zajedno istražiti sve nijanse i fascinantne aspekte poslovanja u hotelijerstvu, pričajući sa stručnjacima i vizionarima iz ovog dinamičnog sektora.

Hotelijerstvo je uvijek bilo umjetnost gostoprimstva, ali danas se ta umjetnost susreće s digitalnom revolucijom koja mijenja način na koji putnici rezerviraju svoj boravak, doživljavaju usluge i dijele svoje iskustvo s ostatkom svijeta. Kroz naš podcast, istražit ćemo kako se hoteli prilagođavaju ovom digitalnom dobu, koristeći najnovije tehnologije kako bi unaprijedili iskustvo gostiju i optimizirali poslovanje.

“Digitalni Hotel” vodit će vas kroz razne teme, od upravljanja rezervacijama i marketinga putem društvenih medija, do implementacije pametnih tehnologija u sobama i upravljanja podacima o gostima. Razgovarat ćemo o najnovijim trendovima u industriji, istraživati inovativne strategije za stvaranje nezaboravnih iskustava gostiju i dijeliti priče o uspjehu i izazovima s kojima se susreću hotelijeri.

Bez obzira jeste li vlasnik hotela, menadžer, profesionalac u industriji ili jednostavno zaljubljenik u putovanja, ovaj podcast je za vas. Jer ovdje uvijek ima mjesta za nove ideje, inspiraciju i razgovor. Dobrodošli u našu digitalnu zajednicu!

Antea Kaštelan, Sales Manager, AC Hotel by Marriott Split

Antea Kaštelan, Sales Manager u AC Hotelu by Marriott Split, ističe se kao iznimna figura u svijetu prodaje i marketinga u hotelijerstvu. Njena stručnost, predanost i nepresušna energija čine je ključnim čimbenikom u uspjehu AC Hotela Split, koji se ističe kao jedno od vodećih odredišta za poslovne putnike i turiste u regiji. Iako Antea nije započela svoju karijeru u hotelijerstvu, kada se pridružila AC Hotelu Split njeni doprinosi nisu samo

Bojan Miličević, marketing manager Le Méridien Lav hotel Split

Bojan Miličević, marketing manager u Le Méridien Lav hotelu u Splitu, neumorno radi na postavljanju novih standarda u hotelijerstvu. Svojom strastvenom posvećenošću poslu i nevjerojatnim kreativnim vizijama, Miličević je postao ključna figura u podizanju svijesti o Le Méridien Lavu  i gradnji njegovog ugleda kao luksuznog resorta. Svoj put u hotelijerstvu započeo je prije više od deset godina, a od tada je demonstrirao izuzetnu sposobnost vođenja marketinških kampanja koje su ostavile